023 304 0018   |    Showtuin: Wijkermeerweg 49 | 1948 NT Beverwijk
Gratis staal aanvragen

Kunstgras aanleg service

Kunstgras aanleggen: doet u dat zelf of maakt u gebruik van onze kunstgras aanleg service? Een combinatie hiervan is ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld zelf de ondergrond prepareren waarna wij het kunstgras komen aanleggen. Wat heeft uw voorkeur en hoeveel tijd wilt u eraan besteden?

Wij kunnen u al het werk uit handen nemen!

Aanleg service

Als u het aanleg proces in zijn geheel uitbesteed, komen wij op afspraak bij u langs. Wij prepareren de ondergrond tot aan het afwerken van de randen van het nieuwe kunstgras. U heeft er geen omkijken naar!

Als u het gedeeltelijk of in zijn geheel zelf wilt aanleggen, hanteer dan de kunstgras aanleginstructie en de aanlegvideo met leginstructies.Gaat alles naar wens?

Stel, u legt het kunstgras geheel of gedeeltelijk zelf aan, gaat alles dan naar wens? Het is ook in ons belang, dat het kunstgras precies goed wordt aangelegd. Neem contact met ons op, als u vragen heeft of tegen ongemakken aanloopt.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras